Opret Værktøj

En trin-for-trin guide til at registrere nyt værktøj – med Hurtig opret og Manuel opret.

Skrevet af Oliver Kusk

I Toolsite kan du oprette værktøj på to forskellige måder: Hurtig opret eller Manuel opret. Denne guide viser dig, hvordan du kommer i gang, og hvornår du bør bruge den ene metode frem for den anden.

Find “Opret Værktøj”

  1. Klik på Værktøj under Opret sektionen

    1. På Computer: i “Opret” sektionen af den venstre navigations menu

    2. På App: under “Mere” i din navigations menu i bunden

  2. På Opret Værktøj siden skal der vælges imellem Hurtig eller Manuel Oprettelse


Hvilken metode burde du vælge?

Hurtig Opret

Manuel Opret

Bruges til

Hurtig registrering med de vigtigste oplysninger

Fuld, detaljeret registrering

Tidsforbrug

Lavt – ideel ved mange værktøjer

Højere – men mere komplet

Antal felter

Få grundlæggende felter

Alle relevante felter (kategori, producent, placering m.m.)

Carl Ras Varenr.

Kan bruges til autoudfyldning

Kan bruges til autoudfyldning

Anbefales når

Du skal oprette flere værktøjer hurtigt

Du ønsker en komplet og detaljeret registrering

Man kan altid starte i Hurtig Opret og se om man kan finde frem til det specifikke værktøj man prøver at oprette i Forslag listen, og derefter hoppe til Manuel Opret for at fortsætte med yderligere information, hvis nødvendigt.

Hurtig Opret

Manuel Opret


Automatisk tildeling af Serviceplan

Uanset om du bruger Hurtigt opret eller Manuel opret, kan du i bunden af formularen manuelt vælge en serviceplan for værktøjet. Hvis du ikke aktivt vælger en serviceplan, sker der automatisk følgende:

  • Hvis der ikke er opsat specifikke serviceplaner for værktøjstypen, bliver værktøjet automatisk tildelt planen Egenkontrol.

  • Hvis der derimod er opsat en eller flere specifikke serviceplaner for værktøjstypen, bliver værktøjet automatisk tildelt dens relevante serviceplan ud fra serviceplanens regler.

⚠️ Bemærk

Vil du sikre dig, at et bestemt værktøj følger en bestemt serviceplan, skal du selv vælge den ønskede plan i bunden af formularen i stedet for at lade systemet tildele den automatisk.


Dette gøres ved at trykke ”Tilføj ny serviceplan”

Du kan desuden også slette en service der er tilknyttet under selve oprettelsen ved at trykke på den røde affaldspand ved siden af den individuelle service linje.


💡 Gode Råd

  • Du kan altid redigere værktøjets oplysninger senere, hvis du mangler information ved oprettelsen.

  • En grundig registrering gør det lettere at finde værktøjet, planlægge service og holde styr på ansvarlige brugere og placeringer i fremtiden.

  • Brug Hurtigt opret ved masseregistrering, men husk at du altid kan skifte imellem Hurtig eller Manuel Opret alt efter hvor meget information du vil have med i oprettelsen.