Placerings status/deaktivering
Som administrator ønsker jeg at kunne deaktivere eller på anden vis ændre status på placeringer som f.eks. projekter - uden at skulle slette dem når de er færdige, så vi kan bevarer historikken.
Som administrator ønsker jeg at kunne deaktivere eller på anden vis ændre status på placeringer som f.eks. projekter - uden at skulle slette dem når de er færdige, så vi kan bevarer historikken.
This request was merged into another request
Comments1
Plum Ash
Apr 24, 2025
Det er en model vi godt kan leve med, hvis de ‘ikke aktive’ bliver sorteret fra de aktive.
Måske en fane under ikke Deaktiveret værktøj.